Νέα & Άρθρα

«Οργώνει» το Ληξούρι η Βικτώρια Αλεξανδράτου

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις συναντήσεις της στο Ληξούρι η υποψήφια βουλευτής Βικτώρια Αλεξανδράτου. Μιλώντας με κατοίκους της πόλης σε γνωστό καφέ της πλατείας είχε την ευκαιρία να αναλύσει τις προθέσεις και τις προτάσεις της.

Μίλησε για την ανοικοδόμηση του θεάτρου, επισκευή των πολυκατοικιών και όλων των κτισμάτων που επλήγησαν από τον σεισμό και πολλά άλλα. Δήλωσε πως διαθέτει ένα πλήρες πρόγραμμα για το Ληξούρι και την Παλική. Άκουσε με προσοχή τα προβλήματα του κόσμου που έσπευσε να τη γνωρίσει, να την ακούσει αλλά και να της εκφράσει τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που τον απασχολούν.

IMG 2991

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι αυτό που πρωτίστως ζήτησαν από την κα Αλεξανδράτου ήταν εφόσον εκλεγεί να έχει την πόρτα της ανοιχτή να μπορούν να τη βρίσκουν και εκείνη να συνεχίσει να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους. Πρόκειται για μια ανάγκη τους καθώς όπως είπαν αυτό δεν το ένιωθαν με την απερχόμενη βουλευτή κα θεοπεφτάτου την οποία σπανίως έβλεπαν. Επίσης της πρότειναν την επόμενη των εκλογών και εφόσον πάνε όλα καλά να ανοίξει ένα γραφείο και στο Ληξούρι. Από την πλευρά της η κα Αλεξανδράτου εκτός του ότι τόνισε πως η πόρτα της θα ειναι πάντα ανοιχτή δεσμεύθηκε να ανοίξει γράφειο και στο Ληξούρι υιοθετώντας την πρόταση των πολιτών την οποία χαρακτήρισε σωστή.

Αναφέρθηκε εκτεταμένα στα έργα που θα μπορούν να γίνουν με την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να την κρίνουν όχι από το φύλο ή τα λεγόμενά της αλλά τις πράξεις και την πορεία της. Ως αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας με μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει μάθει να εργάζεται, να επιβιώνει, να κυνηγάει και να πετυχαίνει τους στόχους της. Τόνισε πως δεν έχει ανάγκη από κανενός είδους πολιτική καριέρα. Αντίθετα έχει πάθος να βοηθήσει τον τόπο της, να αναδείξει τις ομορφιές του ευλογημένου αυτού τόπου και να μπορούν οι κάτοικοί να απολαμβάνουν την ευημερία που τους αξίζει.

Πηγή: ekefalonia.gr

IMG 2996

 IMG 2994

Share:

Νέα & Άρθρα

Ακολουθήστε μας


facebooktwitterinstagram