Νέα & Άρθρα

Ο ρατσισμός του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου με «πεισμώνει» περισσότερο!

Χείμαρρος ήταν σήμερα στη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης η υποψήφια βουλευτής κα Βικτώρια Αλεξανδράτου για τα πρόσφατα δημοσιεύματα εναντίον της γιατί «τόλμησε», όπως χαρακτηριστικά είπε, να μιλήσει για το άθλιο οδικό δίκτυο της Κεφαλονιάς αλλά και γενικότερα για την πολιτική της παρουσία. «Η ρατσιστική επίθεση εναντίον μου με πεισμώνει και με δυναμώνει, ενώ εγώ είμαι περήφανη ως γυναίκα και ως μάνα. Οι γυναίκες των νησιών μας θα απαντήσουν στις 7 Ιουλίου σε αυτές τις επιθέσεις», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Αλεξανδράτου ενώ στο τέλος της συνέντευξής της και εκτός κάμερας διευκρίνισε:

«-Τιμώ το γυναικείο φύλλο και πιστεύω ότι θα τιμήσει και μένα όσες επιθέσεις και αν μου κάνουν.

-Έχω το ίδιο δικαίωμα με τον κ. Γαλιατσάτο και εγώ που έχω κάνει έργα σε όλη την Ευρώπη, ως μηχανικός που είμαι, να μιλάω για τα έργα της Κεφαλονιάς και κανένας δεν μπορεί να μου το αφαιρέσει.

-Μάταια προσπαθούν να με ταυτίσουν με μηχανισμούς στο νησί αφού το μόνο “μηχανισμό” που χρησιμοποιώ, για την εκλογή μου, ονομάζεται «κοινωνία των πολιτών».

-Θα είμαι η επόμενη βουλευτής γιατί αγαπώ τον τόπο μου, αγαπώ τους συμπατριώτες μου, θέλω να προσφέρω στην πατρίδα μου, το γνωρίζουν όλοι πλέον αυτό και εισπράττω καθημερινά μηνύματα νίκης απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του νομού μας.

-Τέλος, οι γυναίκες φέρνουν τη ζωή… Μια γυναίκα δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη σε δύο εγκαταλειμμένα νησιά; Θα τα καταφέρουμε», είπε ολοκληρώνοντας η υποψήφια βουλευτής.

Πηγή: ekefalonia.gr

Share:

Νέα & Άρθρα

Ακολουθήστε μας


facebooktwitterinstagram